Waldemar napisał(a):
Po dwóch rykoszetach wątku chyba nie pamiętacie od czego wszystko się zaczęło w wątku: Akcja edukacja Festiwal Nama-Hatta 2009.
Madhava Bhagavan Prabhu i Gauranga Avatar Prabhu pisali na początku o tym, dlaczego bhaktowie i bhaktinki nie mają ochoty odwiedzać świątyni i farmy w Czarnowie.
Po pierwsze ja pisałem o konkretnych sprawach dotyczących sali festiwalowej, i jak było wspomniane wcześniej temat został załatwiony pozytywnie bhaktowie z farmy w osobie Mitra Hariego Prabhu zobowiązali się pomóc przy odnowieniu sali, wiec temat jest zamknięty. Nie by,lo mowy o zniechecaniu nikogo do odziewania farmy, przynajmniej z mojej strony, więc nie wplątuj mnie w swoje gierki by załatwiać własne sprawy, niskiego to lotu zachowanie, nie najlepiej swiadczy o kims kto tak pogrywa....
Waldemar napisał(a):
Michal napisał(a):
Przepraszam , że nie na temat ale tak mi się skojarzyło... Dr Jekyll i pan Hyde

Drogi Michale,
Ja chcesz wyglądać tak jak Jayapataka Swami i zachowywać się tak jak Jego uczniowie ze świątyni w Czarnowie, to podążaj za Nim i za nimi.
Jak masz coś konkretnie do Jayapataki Swamiego to mu to napisz, albo załatw to jak osoba cywilizowana oko w oko a nie jak tchórz co na forum potrafi tylko coś insynuować, wiec lepiej kontroluj to co mówisz bo Kryszna wybacza wszystko poza obrazami wobec jego wielbicieli...Po za tym snujesz jakieś chore niedomówienie ja tez jestem uczniem Jayapatki Swamiego i więc pisząc takie bezmyślne texty obrażasz tez mnie...jednak ja jestem najmniejszym problemem w tej akcji najbardziej to szkoda mi Ciebie.
PROŚBA PIERWSZA I OSTATNIA :
jak piszesz to proszę żebyś pisał konstruktywne posty, jeśli będziesz w nich kogoś obrażał to bądz pewien ze nie zawaham się je kasować.
pozdrawiam
Madhava Bhagavan das uczeń Jego Boskiej Miłości Jayapataki Swiamiego