|
Sri Harinam sankirtan KI Jay! Mataji !:-) Bardzo dziekuje za tak piekny Opis tego wydazenia:-) Obiecuje ze nastepnym razem nie zawiode. wierzcie mi Bhaktowie ze sercem byłem z wami. Kiedys jeden nauczycie i aczaria:-) nie z naszej sampradaji :-)powiedzial( jezus Chrystus) ze gdybysmy mieli wiare wielkosci ziarnka gorczycy to bysmy przenosili Gory. Powiem szczerze, widze ze wy własnie zdobywacie te wiare, Drodzy Bhaktowie ; Baladevo i Anno,DvarakaCyuto Pr Bhn Marto wraz ze swoją połową :-) BhaktaVaso Pr wraz z Yasiodą Gopi, Nasz Drogi Rasatattvo z rodzinką Madhan Pr /oraz wszyscy Ci ktorych nie wymieniłem ,a ktorzy stawiają opór systemowi ,złej koniunktóry,ogromnym cenom ropy,na swiatowych rynkach i przybywają niczym miododajne pszczoly do miejsc gdzie spełnia sie Yuga dharme(ofiare tego wieku- publiczne intonowanie M,Mantry Hare kryszna) Dla mnie jestescie wielką inspiracją, kiedys Moj Mistrz duchowy powiedzial ze kazdy kto bierze udzial w rozwijaniu tego ruchu Pana Caitanyi ,tworzy historie,jest waznym elementem ,zdrowego fundamentu swiadomosci kryszny,Bo w nauczaniu niema czasu na polityki,cel jest jeden i Kryszna bardzo szybko sie odwzajemnia. a związki miedzy bhaktami jakie wtedy sie "rodza" sa na cale zycie,jak nie zycia :-) ,a jak sami wiemy Srila Prabhupada bardzo radowala wspołpraca miedzy nami wielbicielami. Wielkie pokłony i raz jeszcze gratulacje dla was wszystkich. Pamietam własnie ze dzieki Ramesvarovi i Dvarace zrozumialem po jednym Harinamie z minimalną obsadą ,ze nie ilosc jest wazna ,ale jakosc. Frekfencja jaką osiągneliscie mowi sama za siebie,Kryszna was docenił. odwzajemnil sie bardzoooooooooooooooo. rati to doswiadczona i powazna osoba w swiadomosci Kryszny,bardzo cicha,a ja tylko moge załowac ze niemogłem byc na tym wykladzie. Raz jeszcze Marto 1000000 krotne dzieki za te relacje i tak jak i inni ,ja rowniez czekam na jakąs Galerie. Prosze zawsze mnie angazujcie u swego boku,bo słuzyc z wami to prawdziwe szczescie,choc nieraz nie dwa to powszednieje,ale po takiej relacji,oraz po uzmysłowieniu sobie jaki nektar mnie ominą ,poprostu prosze Kryszne o wasze Towarzystwo. wasz sługa :-)
|