Teraz jest 28 lip 2026, o 22:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sprawa niejakiego "GANGI"
PostNapisane: 13 lut 2008, o 20:38 

"Wątek został przeniesiony do działu sprawy rózne gdyz nie był zwiazny z tematem "Szczęśliwe małżeństwo" z działu rozmowy o duchowości

Ganga napisał(a):
Didi Rasasthali, nie wolno edytować posta (dwa dni) po tym, jak rozmówca się do niego ustosunkował i usuwać to, do czego się odniósł i na podstawie czego napisał odpowiedź. Takie działanie jest nieetyczne i nie w porządku.

Madhav, moze lepiej odniesiesz sie do punktow ktore chcialam przedyskutowac? Nie mialam zlego zamiaru. Moze troche faktycznie przesadzillam i postanowilam to poprawic! Zreszta jak przeczytasz moj post to ciagle pewnie dla Ciebie brzmi niegrzecznie :-)

Natomiast powaznie chcialabym przedyskutowac te punkty -- czy ktos inny moze moglby odpowiedziec? Sama nad tym wiecej pomysle, i moze zaczne nowy temat!

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Szczęśliwe małżeństwo
PostNapisane: 14 lut 2008, o 14:06 
Morderator

Rasasthali napisał(a):
Ganga napisał(a):
Didi Rasasthali, nie wolno edytować posta (dwa dni) po tym, jak rozmówca się do niego ustosunkował i usuwać to, do czego się odniósł i na podstawie czego napisał odpowiedź. Takie działanie jest nieetyczne i nie w porządku.

Madhav, moze lepiej odniesiesz sie do punktow ktore chcialam przedyskutowac?

Czyzby Madhava Caran przestał sie gniewac i zaszcycił nas swoja obecnoscia, ciekawa sprawa. Wierze w ludzi i wierze ze moga sie zmieniac na lepsze dlatego wcale nie musi tworzyc nowych nicków tylko podpisywac sie Madhava Caran, dopóki nie bedzie obrazał nikogo nic mu nie grozi, ale jak sie zaczna personalne wycieczki to róznie to sie moze skonczyc, na razie jest ok.wiec swobodnie mozesz podpisywac sie Madhava Caran

Pozdrawiam
Madhava Bhagavan das

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 lut 2008, o 18:38 

madhava napisał(a):
Czyzby Madhava Caran przestał sie gniewac i zaszcycił nas swoja obecnoscia, ciekawa sprawa. Wierze w ludzi i wierze ze moga sie zmieniac na lepsze dlatego wcale nie musi tworzyc nowych nicków tylko podpisywac sie Madhava Caran, dopóki nie bedzie obrazał nikogo nic mu nie grozi, ale jak sie zaczna personalne wycieczki to róznie to sie moze skonczyc, na razie jest ok.wiec swobodnie mozesz podpisywac sie Madhava Caran

Choć mnie to nie dotyczy, to pozwolę sobie powiedzieć, że twój post, Madhava Bhagavanie, jest właśnie niczym innym, jak personalną wycieczką oraz wyraźną zaczepką, niczym nie uzasadnioną i zupełnie niepotrzebną.
Natomiast insynuowanie komuś, że obrażał/obraża, jest obraźliwe, ponieważ, z tego co wiem, jest kłamstwem.

Nie rozumiem, dlaczego moderatorem jest ktoś, kto wprowadza nieprzyjemną atmosferę, kto kłamie i insynuuje w niesmaczny sposób.
Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie rozmowy, to może przynajmniej nie obrażałbyś i nie zaczepiał użytkowników, nie insynuował kłamstw i nie wprowadzał niemiłej atmosfery, Madhava Bhagavanie?

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 lut 2008, o 19:38 

Przyznam ,że nie widzę ze strony Rastahali ani napastliwości , ani lekceważenia ...mam wrażenie ,ze to ostatnia osoba , która jest napastliwa . Wydaje się ,ze poważnie podchodzi do rozmowy z Tobą ...zadając pytania w temacie Drutakarmie Prabhu , wiec gdzie tu jest lekceważenie . Mam wrażenie ,ze raczej Ty może nie tyle ją lekceważysz - nie odpowiadając na pytania , co zamęczasz ciągłymi insynuacjami o napastliwość . Może wrzuć na luz /

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 lut 2008, o 19:56 

balarama11 napisał(a):
Przyznam ,że nie widzę ze strony Rastahali ani napastliwości , ani lekceważenia ...mam wrażenie ,ze to ostatnia osoba , która jest napastliwa . Wydaje się ,ze poważnie podchodzi do rozmowy z Tobą ...zadając pytania w temacie Drutakarmie Prabhu , wiec gdzie tu jest lekceważenie . Mam wrażenie ,ze raczej Ty może nie tyle ją lekceważysz - nie odpowiadając na pytania , co zamęczasz ciągłymi insynuacjami o napastliwość . Może wrzuć na luz /

Proszę cię, spróbuj uważnie i ze zrozumieniem przeczytać wątek zanim skomentujesz. Przecież masz czarno na białym napisane, ze Rasasthali zmieniła swoja wypowiedź, usuwając co ostrzejsze i napastliwe sformułowania. Możesz spróbować być bezstronnym i uważnym, myślącym uczestnikiem rozmowy?
Na pytania nie odpowiadam, bo wycofałam się z rozmowy z nią, ponieważ jest/była napastliwa i wyniosła. Twoja uwaga o wrzucaniu na luz też nie jest przyjemna.

Przestaje mi się w ogóle podobać na tym forum i zaczynam żałować, ze się tu zapisałam. Za dużo tu atakowania, insynuacji i nieprzyjemnego tonu, a za mało spokojnego, zrównoważonego dyskursu.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 lut 2008, o 21:06 

Przyznam ,ze poczytałem i nie wydaje mi się żeby słowa napastliwa, agresywna względem Rasathali były właściwe . Może Ty tak to odbierasz \masz prawo\...ja nie ...Moim zdaniem grubo przesadzone i znacznie bardziej w swej wymowie agresywne wobec niej niż to co ona pisze wobec Ciebie ...Tak czy inaczej wydaje się ,ze jednak Rasathali w tym względzie Ci ustąpiła , a wcześniej jak pamiętam przeprosiła

Czytałem też Twoją wypowiedz względem Gaurangi w wątku o artykule z Gościa Niedzielnego , który poczuł się urażony ale z Twojej strony nie było przeprosin -jak na osobę wrażliwa i domagającą się miłej atmosfery nieco dziwne i mało kulturalne .

p.s.
A tak przy okazji wcześniej używałeś\aś\ końcówki męskiej , teraz żeńskiej ...hmmm przy Twoim purystycznym podejściu do języka polskiego ....dziwne [znowu sie dziwię]

p.s.
Cytuj:
Możesz spróbować być bezstronnym i uważnym, myślącym uczestnikiem rozmowy?

Nie podoba mi się Twój napastliwy i arogancki ton wiec podziękuję już za rozmowę

no ale żeby było milo i przyjemnie na koniec
dużo dobrego życzę

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 lut 2008, o 21:50 

To bez sensu. Poddaję się i proszę admina o usunięcie mojego konta i profilu.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 lut 2008, o 22:19 

Ganga napisał(a):

Tak po prostu? Po paru postach?

Żegnaj Gangu/ Gango!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 lut 2008, o 22:31 

Ganga napisał(a):

Ojej, nie chcialam byc przyczyna takiej niemilej sytuacji! Moze zmienisz zdanie i zapomnimy o sprawie?

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 lut 2008, o 22:58 
Morderator

Rasasthali napisał(a):
Ganga napisał(a):

Ojej, nie chcialam byc przyczyna takiej niemilej sytuacji! Moze zmienisz zdanie i zapomnimy o sprawie?

Nie peniaj Rasa Madhava Caran tu jeszcze wróci nie raz pod innymi jeszcze bardziej zaskakujacymi nas nickami, teraz podawał sie za kobiete o nicku Ganga zobaczymy na co wpadnie nastepnym razem :) musimy tylko ciepliwi..czas pokaze.Szkoda ze musi uciekac sie do takich smiesznych akcji, Tak czy siak pozdrawiam Madhave Carana.to naprawde jest faza ze udawałes kobiete, :), ale kazdy ma prawo udawac kogo chce wkoncu to internet, ale niestety nie jest on anonimowy tak do konca, i tu Cie mam kolego :)Ale obciach co?

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 lut 2008, o 13:01 
Sponsorzy

madhava napisał(a):
Rasasthali napisał(a):
Ganga napisał(a):

Nie peniaj Rasa Madhava Caran tu jeszcze wróci nie raz pod innymi jeszcze bardziej zaskakujacymi nas nickami, teraz podawał sie za kobiete o nicku Ganga zobaczymy na co wpadnie nastepnym razem :) musimy tylko ciepliwi..czas pokaze.Szkoda ze musi uciekac sie do takich smiesznych akcji, Tak czy siak pozdrawiam Madhave Carana.to naprawde jest faza ze udawałes kobiete, :), ale kazdy ma prawo udawac kogo chce wkoncu to internet, ale niestety nie jest on anonimowy tak do konca, i tu Cie mam kolego :)Ale obciach co?

:D :D :D :D :D :D :D :D

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 21 lut 2008, o 02:03 
Sponsorzy

Ciekawe ze niektore tematy ,tak oto sie konczą. :D Jak to pisze madhava B.Niezla Faza :D

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 21 lut 2008, o 10:58 

Gauranga Avatar das napisał(a):
Ciekawe ze niektore tematy ,tak oto sie konczą. :D Jak to pisze madhava B.Niezla Faza :D

Mam nadzieję, że wątek o szczęśliwym małżenstwie się nie skończył :wink:

A jesli chodzi o wątek oboczny, to własciwie skąd ta pewność, że to był Madhav Caran? Bo mam ważne powody by w to watpić...

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 21 lut 2008, o 18:49 

może najlepiej byłoby usunąć te oboczne-personalne wątki

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 21 lut 2008, o 23:18 
Morderator

bhava napisał(a):
A jesli chodzi o wątek oboczny, to własciwie skąd ta pewność, że to był Madhav Caran? Bo mam ważne powody by w to watpić...

Watpić rzecza ludzką, ale internet nie jest tak do konca anonimowy nawet jak ktos ma program do zmiany IP, na kazdy trik jest rozwiąznie,
to nie jest trudne, ale wybacz szczególow technicznych nie moge zdradzic, bo wiesz jak jest :) kontrwywiad nie spi. Poza tym jak ktos nie ma nic do ukrycia to czemu nie pisze swoim nickiem tylko wymysla nowe i udaje kobiete...dziwne to troche, ale ile ludzi tyle pomysłow

Ps.
Watek został przeniesiony na prosbe Balarama11, zeby zrobic porzadek a nie po to by go rozwijac, bo mysle ze za bardzo nie ma o czym mówic wszystko raczej zostało wyjasnione

Offline Zobacz profil  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Moderator: Morderatorzy Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1