Divya-kiśori dasi napisał(a):
Gauranga Avatar das napisał(a):
Mi I Kaveri najbardziej podobają sie zdjecia z wakacji jak damo lezy na łące z kolezanką

No to sie cieszymy, ze sie Wam cos spodobalo. te zdjecia z Alamelka sa naprawde fajne, beda mieli co wspominac za pare lat

a jesli chodzi o zdjecia z łodzi z moim Gurudevem to troszke slabej jakosci,ale tez fajne,wyszedlem na nich jak jakis wacek,moja zona zartuje ze jak jakis rusek.

To sie z mezem usmialismy z Waszych tekstow, ale chyba nie bylo tak zle
Fajne te wspomnienia z wspolnych wydarzen
To zeby jeszcze powspominac wkleilam album z Wizyty Trivikrama Maharaja sprzed czterech lat. To byl harinam, i program super

Pamietam, ze Kaveri jeden fotoreporter narobil bardzo duzo zdjec:) Piekna masz Prabhu zone

Pozdrawiamy serdecznie
a album tu:
http://picasaweb.google.com/Dorota.Slaw ... 18_10_2003(te zdjecia juz troche lepsze)
Hari hari !

Super był to czas
Od tamtej pory Trivikram Maharaj zaakceptowal mnie na swojego ucznia tzn.mam z nim relacje jako sziksza Guru. A te zdjecia z tego obskurnego tuneliku przypominają mi jak spiewalismy tam Piesn do Nrsimha deva. Maharaj wpadł wtedy w niesamowicie radosny nastruj.A na koniec bylo Jaya Trivikram swami.

wtedy On uciekl,ja bieglem za nim,a ten mi Powiedział...Gauranga ta koncowka zepsules wszystko,to bylo jak dotkniecie mleka przez jadowe zęby weża.Prosze nie chwal mnie tak. i kupa smiechu
To bylo baaaardzo przyjemne doswiadczenie byc Tam z wami wszystimi.
Tak zone mam ładną,ale uroda Przemija he he.Jak wszystko w tym swiecie.ale jak wyzej pisala moja wspaniala duchowa siostra K.Karszani Mataji. Te wydazenia pozostaną w naszych umyslach chyba do konca
Poza tym itak wyglądam jak Rusek

(bez urazy dla Ruskich) ale to nic he he