Teraz jest 28 lip 2026, o 22:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: masz racje
PostNapisane: 22 kwi 2007, o 08:59 

W zupełmości sie z tobą zgadzam ,poprostu nawiazuje do tego ,że ludzie generalnie traktują wyzanwców kryszny jak coś dziwnego i ten temat nie podlega dyskusji.Jestem poprostu zdziwiony ,bo z drugiej strony wiem że jesteście ludzmi uczciwymi znam wielu z was a zaszokowało mnie to tym bardziej że równiez znam tego człowieka ,o którym mówie i zapewniam cie że znam temat dokładnie ,ale nie mogę bez zgody osoby pokrzywdzonej rzucac nazwiskami i faktami ,ale jeśli takowa otrzymam to napeno ujawnie o kogo chodzi ,bo uważam ,że tacy ludzie psują i szkodza opinii.Tak ludzie niezaleznie od wiary nie są nieomylni oczywiście ,ale w tym przypadku zapewniam cie że chodzi i jawną kradzież i nie umiem sobie wytłumaczyć jak tak mozna,także cierpliwości troszkę.Nie chciałem uderzyć w ogół bo sam interesuje sie ta wiarą i może dlatego jestem nazbyt wrażliwy. jeśli kogos to uraziło to SORKI

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: masz racje
PostNapisane: 23 kwi 2007, o 12:03 

monika dering napisał(a):
Jestem poprostu zdziwiony ,bo z drugiej strony wiem że jesteście ludzmi uczciwymi znam wielu z was a zaszokowało mnie to tym bardziej że równiez znam tego człowieka ,o którym mówie i zapewniam cie że znam temat dokładnie...

a czy jesli okradnie cie katolik, to tez bedziesz wiazal ten czyn z jego przynaleznoscia do Kosciola?

owszem, zdarzaja sie bhaktowie, ktorzy nie sa uczciwi. ja boleje nad tym tak samo jak ty. nikt nie staje sie automatycznie doskonaly zaraz kiedy wchodzi na droge swiadomosci Kryszny - doskonalosc wymaga czasu i wysilku.

przykro mi ze miales takie doswiadczenie.

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2007, o 19:44 
Sponsorzy

Witajcie !
Jasne ze jest to glupia sprawa,ale puki nie znamy szczegulow,to skąd mozemy wierzyc w takie zarzuty,ze są one prawdziwe.
Ja sam dawno temu zdemaskowalem kierowce autobusu ktory okazal sie zlodziejem,a wynajmowali go Bhaktowie podczas letniego tourne ,Tylko dlatego ze podczas jednego z owczesnych festivali kiedy wyszedlem kupic owoce zauwazylem ze ktos ukratkiem podbiera owoce sprzedawczyni,ostrzeglem ową Pania a Ona w zamian powiedziala mi ze ludzie widzieli jak kierowca plondruje po torbach wilbicieli.KIedy Ci idą na harinam.
Przez jakis czas zagraniczni Bhaktowie z Usa i afryki mysleli ze naprawde co polaczki to polaczki(nawet bhaktowie) ale potem kiedy zglosilem to do Gurudeva i Amrytanandy Pr okazalo sie ze Ow kierowca zakosil juz ponad 1700zl i jakies 1200Usd bhaktom.sprawe zalatwilismy po męsku :lol: ale co bylo na bhaktow z biednej polski,To Bylo he he ,jeden drugiego podejrzewal :wink: Trzeba sobie tez uzmyslowic ze przy bhaktach mnostwo zdarza sie kradzierzy ,bo Bhaktowie zbyt naiwnie czasem podchodzą do ludzi z zewnątrz.
Dlatego Ja osobiscie dopuki nie widze dowodow i nieznam sprawy temat jest dla mnie wirtualny. Niemoge zając zadnego stanowiska.czy okazac emocji :?
ale biore pod uwage ze tkzw Bhakta mogl cos glupiego zrobic :oops:
pozdrawiam

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1