Radhe Radhe!
Do madhavy!
Drogi Bracie wszak ze proponowalem male co nieco i mowilem ze razem pospiewamy potem do mnie na pokoje prosze

ale wiem ze jak sie niechce to sie nie słyszy takich zaproszen. Ja oczywiscie rozumie ze 41km to faktycznie oległosc. ale bardziej oczywiste jest to ze Ty masz co robic przez 10 dni w tygodniu i ze sobota to naprawde dzien na pozątkowanie zycia spoleczno-rodzinnego wokol siebie.
I prosze moj Drogi nie przeginaj z tym cukrem w moją stronke bo mi mnie az w gardełku drapie he he.Wszyscy wiedzą ze jestem" lewym " gosciem ktory poprostu jedynie dzieki wam jakos kuleje i kontynuuje wszystkie te czynnosci o ktorych pisałes. Tak wiec nie wierzcie TYm pochlebnym słowom Madhavy Bhagavana a raczej zapytajcie o mnie moją drogą zone ona zna o mnie całą prawde

jesli mam juz byc na tapetce Pozdrawiam.
Do ramesvarka dasa adhikari.
Drogi Ramesvar'ji to wielka łaska byc z tobą w harinamie i oglądac jak bardzo duzo serca wraz z Dvaraką wkladacie w swoje wyczyny na ulicy.
Tak naprawde podczas naszej 5-cio osobowej"procesji" na ulicy myslalem sobie ze wcale nas nie jest tylko piecioro,ale pamietając słowa mego Gurudeva ,ze.... ten swiat materialny jest jak 1/4 calego stworzenia i moze w tym swiecie wielbicieli jest malo,ale mamy za sobą wszytkie blogoslawienstwa sri GUru parampara od waszego towarzystwa i blogosławienstwa ,poprzez naszych iskcon Guru (a mowi sie ze Guru jest reprezentantem wszystkich polbogow)wiec ich rowniez mielismy ze sobą,jaki wielkie osoby jak Srila Prabhupada,Srila Bhaktisidhanta ,wielu innych,a na srimati Radharani Koncząc i Krysznie ostatecznie.
Tak wiec te mysli dominowaly podczas tegoharinamu w mej glowie , i fakt faktem ze podczas tego programu czolem odwzajemnienie was wszystkich w sercu i tego rodzaju satysfakcji nie dostarczyla mi jeszcze zadna pooja. No chyba ze harinama sankirtana pooja

Yajna.
jaya sadhu sanga!
Do Divya kisiori M
My tez zalujemy ze niemamy was blisko siebie ,czesto wspominam wspolny pobyt z Twym swietym mezem we Vrajy. To niezwykle chwile.
Odczólem jak Radhe odkrywa przed mymi oczami i sercem piekno VrajaBhumi tylko dzieki towarzystwo Keda-Twego meza.
Mam nadzieje ze tej zimy znajde czas by was odwiedzic w waszym nowym domku i ze bede mogl chocby przez pare dni pomoc cos wam moze nawet w remoncie,albo w kuchni.pogotowac cops dla was.
Poklony i uisciski dla wszystkich mezczyzn w domku jaki nowej Małej Gandarviki w Brzuszku. Pewnie bedzie z Damodarem i narottamkiem takie bhajany robic ze uszy bedą sie zwijac w trąbki a serce skakac na dloni z extazy bedzie. Poklony Namaste Narasimhaya! ! ! !