hari Bolo Aniołki
I te co "mącą wode" i Te co chcą sie przeglądac w jej czystym lazurowym lustrze.
tak Oto wiek kali wszystkich nas po sercach wali
Z jednej strony Madav Czaranek ma racje,lepiej uczyc sie na cudzych bledach niz na własnych,a z 2-ej stonicy to, co wam powiem to wam powiem ,ale wam powiem ,skoro to forum jest oficjalnie zalorzone przez Bhaktow iskconu,to niech bedzie tu pewien wspomniany przez Artura Pozrądek(witam Arturze

) ,bo przeciez np. jesli byli bysmy goscmi w czyims domku i weszli na czysty dywan w zachlapanych blotem buciorach,to czyz gospodaz niemiałby powodów do tego by sie zdenerwowac i powiedziec Spiepszaj dziadu

( He he niech zyje premier,bo to jego autorstwa

)
Jak wspomniałem wczesniej naszym interesem jest ,by poprzez te strone sie inspirowac,a nie Frustrowac.Wydaje sie ze troszke samokrytyki ,w kazdym z nas i będzie Ok,bo przeciez jak mawiał nasz Pan jezus Chrystus

,....Szanuj blizniego swego jak siebie samego.
Dlatego Mysle ze zarowno Gospodarz domu ,jak i Gosc powinni wiedziec co im wolno,a co nie.A zdresztą Madhava Bhagavan,kiedys urzekl mnie jak nawrzeszczal na jednego wielbiciela(sympatyka),ktory kazdego dnia przychodzikl do Niego do domu na słynny makaron i nietylko,nigdy wczesniej, Madhava B.Pr,nie zwrocil mu uwagi ze jest poprostu rosnącym wzodem na odwłoku społecznosci bhaktow,ale kiedy Ow Bhakta poczestowal sie bez pytania czekoladą jego (Madhavy ) Ukochanej zonki(Jaya! Icza Radhika devi!),Pan Gospodarz nie wytrzymał ,wiec powiedział w swej milosci wiele ostrych slow ktore mozna by powiedziec podleczyły mentalnbosc owego bhakty?-sympatyka.
Dla tego do wszystkic gosci zwracam sie w swej malej pokorze by pamietali ze są goscmi,a 2-ej strony niech gospodarz pamieta ze gdy gosc wychodzi niezadowolony z naszego domu ,my bedziemy cierpiec. tego reakcje
a zatem powiadam wam Mądrosci szukajmy w uprzejmosci
Wszelka chwala wielkim i małym ,Vaisznawom kryszny ,Ktorzy są dla mnie jedynym schronieniem Jaya Madhava Caran Pr,Jaya! Madhava Bhagavan Pr!,Jaya Bh.Artur!,jaya nasi goscie!