Teraz jest 28 lip 2026, o 19:25

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: 2 koncerty Radical News
PostNapisane: 4 gru 2006, o 13:00 
Morderator

RADICAL NEWS + BABILON ERROR
08.12.2006
08:00 PM - klub HI LIFE!
UL.BAT.CHLOPSKICH 19A, Dzierzoniow,
bilety - 10-15 PLN

RADICAL NEWS + GAGA
09.12. 2006
07:00 PM - wolów

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, o 20:24 

a slyszalam ze ma byc te Wro, w Wolowie będę

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, o 22:24 
Morderator

koncerty byly wdeche, dwa z róznych bajek pierwszy w dzierżoniowie na super sprzecie droga knajpa "HILIFE" w koncu, jeden z naszych przyjaciól zauwazył niezwykła rzecz ze nawet w takiej knejpie mozna spiewac Mahamantre i ludzie moga sie bawic niezwykłe uczucie.

Drugi koncert bardziej bliski memu sercu Wołów niezwykła publika i koncert niezwykły charytratywny na rzecz ratowania koni z rzeźni, około 450 osób na koncercie.Serdeczne podziekowania dla bhn.Marty, bhn.Ani i Sundari Radhiki mataji, ze zrobiły wisiłek żeby przyjechac na ten koncert mimo utrudnień (szacunek za ta akcje). towarzystwo wielbicieli jest zawsze bardzo wazne miło jest miec wsparcie "swoich ludzi" jeszcze raz dzieki.

to był chyba najlepszy koncert Radical na jakim byłem z chłopakami, skonczyło sie tak ze cała sala tańczyła w gigantycznym kirtanie, mahanatra leci a ludzie tancza wiele osób weszło na scene i śpiewało razem z nami, powiem wam ze dla takich chwil warto żyć,entuzjaz ludzi był ogromny aż ciary po plecach mi poszły,dawno nie małem takiego uczucia tanczac nawet w kirtanie z bhaktami, doświadczyłem poraz kolejny potege mahamantry i Pan Gaurangi.

Wołów to naprawde niezwykłem miejce, wiem ze Dwaraka mysli zeby tam zrobic program otwarty.

z Radicalnym pozdrowieniem
Madhava das

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, o 10:18 
Sponsorzy

SANKIRTAN, HARINAM, RADICAL NEWS, WOJOWNICY ŚWIATŁA KI, JAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, o 20:22 

tak, koncert naprawdę dobry, ja znam Wołów od dwóch lat i osoby stamtąd, większość kocha Radical News, wogóle pierwszy raz do Świątyni we Wrocławiu wybrałam się właśnie z osobą z Wołowa, wprawdzie ta osoba nie weszła, jakieś bloki, ale ja nie mogłam za to stamtąd wyjśc :D kiedyś nawet miałam taką sytuację że idać przez Wołów i przechodząc koło pewnej osoby usłyszałam że spiewa Maha-Mantre, byłam w szoku. Kiedy indziej przez "przypadek" inna osoba zobaczyla ze mam ze sobą Bhagavad Gitę i zaczeła mi opowiadać o Radical News, o książkach "z Hare Krsna" itd
co do konecrtu: kirtan był rzeczywiście rewelacyjny, a zaczął go sam organizator koncertu (w sensie wskoczyl na scene), rozmawiałam z nim po koncercie i powiedział, że nie mógł się powstrzymać, wleciał na scenę, tańczył i śpiewał Maha-Mantrę a potem nagle cała scena się zapełniła i był wielki kirtan, ja byłam już wykończona ale dalej skakałam i śpiewałam (w sumie wrzeszczałam) :wink:
jedna osoba po koncercie powiedziała mi: "zobaczysz Marta kiedyś będę bhaktą", od tego momentu ma taki entuzjazm, jak nigdy dotąd, intonuje, czyta :D
dziękuje za koncert!
Pokłony!
Hare Krsna!

p.s. tak, program w Wołowie świetna rzecz... z wielką chęcią pomogę

p.s.2 nie moge przestac edytowac tego postu...chcialam dodac ze jak mialam 15 lat uslyszalam na koncu kasety GAGI Maha-Mantre i tez chodzilam i spiewalam, tak samo jak oni z tego Wolowa...

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, o 22:05 

... :cry: ... wiedziałam, że najlepsze nas ominie ... :evil:
i za wczesny powrót to nie dobry pomysł - następnym razem już wiemy, by załatwić transport na późniejszą godzine :| , ale z pewnością wielkie podziękowania dla Syamanandy P.d. za pomoc w powrocie do Wrocławia :mrgreen:

z pozdrowieniami W.s. Anna.

HARE KRYSZNA ...

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, o 15:39 

:D witajcie :D
Wielkie barva dla radiykalnych panów za koncertw wołowie :D chyba najlepszy na jakim byłem!!!!końcówka i zakonczenie bardzo miłe!!!!
to wasza zasługa!!!! :shock: pozdrawiam wszystkich

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, o 16:34 
Morderator

acid napisał(a):
:D witajcie :D
Wielkie barva dla radiykalnych panów za koncertw wołowie :D chyba najlepszy na jakim byłem!!!!końcówka i zakonczenie bardzo miłe!!!!
to wasza zasługa!!!! :shock: pozdrawiam wszystkich

hari bol! byłes na koncercie? szkoda że nie dane było sie nam poznac, ale witam na forum jak by co :)

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, o 22:39 

oj kolego ja znam Cie bardzo dobrze :D a pozatym na smaym koncu rozmawialiśmy razem staliście wszyscy a ja tam cos gadu,gadu ze smalcem!!! :D :D :D bardzo was kocham i szanuje a poztym sciagnełem sobie park miejski chyba sie nie gniewasz pomyślałem że udostepniasz to moge hmm zasać :D jeśli nie mogłem pisz smiało a skasuje z kompa!!!pozadrawiam!!!!

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, o 22:41 

a pozatym kiedy następny koncert?oby szybko!!!!

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, o 10:14 

Rewolucja serca :D 8) :!:

Pozdrawiam zainteresowanych 8)
haribol

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, o 10:18 

PPRZEDEWSZYTKIM!!!!

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2006, o 20:39 
Morderator

acid napisał(a):
oj kolego ja znam Cie bardzo dobrze :D a pozatym na smaym koncu rozmawialiśmy razem staliście wszyscy a ja tam cos gadu,gadu ze smalcem!!! :D :D :D bardzo was kocham i szanuje a poztym sciagnełem sobie park miejski chyba sie nie gniewasz pomyślałem że udostepniasz to moge hmm zasać :D jeśli nie mogłem pisz smiało a skasuje z kompa!!!pozadrawiam!!!!

Pamietam i nie raz sie widzielismy na koncertach:) tylko nie wiedziałem ze to ty :)POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE!!! a park miejski to bardzo mi milo ze se zassałeś sicagaj ile wlezie i puszczaj w eter, takie załozenie bylo zeby do ludzi trafiało, jeszcze raz pozdro z Jawora:)

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2006, o 08:47 

oj miszczu)pisze z błedem bo ładniej brzmi) mam jeszcze jedna prosbe czy mozesz pogadac ze smalcem kiedy wychodzi wasza płyta,bo ja juz nie mogę sie doczekać a pozatym moze bys porozmawiał z mirkiem i moze na myspce byście udostepnili taki fajny kawałek ...ten swiat potrzebuje duchowego....albo moze jakos na maila przesłac w ramach promocji :oops: :oops: :oops: przepraszam że nie jestem cierpliwy.pozdrawiam i pozdrowienia dla calej załogi!!!! :D :D :D :D :D

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2006, o 08:49 

acha wyslałem cienkie nagranie na mp3 koncertu z wołowa kto sie zna na programach muzycznyh to moze to oczyscic i moze lepiej to brzmieć wysłałem na adres radicala :D :D

Offline Zobacz profil  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Moderator: Morderatorzy Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1