|
Drodzy Bhaktowie. Ja tez bardzo dziekuje szczegolnie Ramesvarowi Pr (Drogi ramesvar'ji,dziekuje za fale entuzjazmu i niezawodne Towarzystwo w "maratonie" do Kryszny,po ulicach z piesnią na ustach Bardzo jestem Ci wdzieczny za osobiste zaangazowanie.) Bardzo dziekuje Janesvarowi rowniez za Niezawodne Towarzystwo w Harinamach, za stałosc i entuzjazm, Oczywiscie Dvarakacyuta Pr za wszystko ,szczegolnie za to jak pokazujesz nam wszystkim jak nie byc zazdrosnym , jak byc slugą sługi. Kryszna mowi w bhagavad-gicie,apropos wyzeczenia. .....są rowniez tacy ktorzy zyją na zewnątrz (z rodziną) jednak ich wszystkie czynnosci oraz owoce tych czynow są ofiarowane Mnie(Krysznie-Bogu) Kryszna mowi ze taka osoba takze jest doskonalym transcendentalistą .jak Srila Prabhupada mowil ze taka osoba zyjąca w taki sposob juz jest saniasinem,gdyz znakomicie rozumie swoją sytuacje ,to ze wszystko co ma pochodzi od Pana i nie Trwoni tej energi na własne zadawalanie zmysłow. Sri Prahlad Maharaja,teskni za osobami ktore angazuja sie w słuzbe dla Pana, swoją mową,cialem i umyslem. Nie wątpie ze Dvaraka ,czy Ramesvar są wlasnie,czy stają sie takimi Bhaktami. Dziekuje za cudowne Towarzystwo,chwile z wami na ulicach są wspaniałym przezyciem i duzym sposobem na to by szlifowac swoj charakter. Jeszcze raz poklony.dla was wszystkich tych ktorych wspomnialem i tych ktorych wymienił Dvarakacyuta Pr. wasz wdzieczny sługa:-)
|