Teraz jest 28 lip 2026, o 20:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: A w niedzielę, to ja na Brodzką wolę
PostNapisane: 15 wrz 2008, o 21:32 
Morderator

Prosimy o pozostawienie komentarzy do artykułu http://www.harinam.pl/yatra,234,a-w-nie ... -8230.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: A w niedzielę, to ja na Brodzką wolę
PostNapisane: 16 wrz 2008, o 05:57 

komentarze przy zdjęciach są rewelacyjne!
Sądząc po zdjęciach i minach organizatorów i gości program jak zwykle niezwykle udany :D

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 17 wrz 2008, o 15:37 
Sponsorzy

ja dziękuje za możliwość podłączenia sie do projektu organizowania niedzielnych programów ,dzięki reklamowaniu niedzielnych spotkań ,poprzez rozdawanie ulotek do swiatyni przyjeżdza coraz wiecej osób .Za reklame dziekuje Baladevie P,bh Annie oraz Madhajowi P i Rasa Tatvie .
Wielkie podziekowania chciałbym skierowac do bhaktów ktorzy przygotowali wspaniałą uczte . Haricaran P był tym razem kucharzem a pomagali mu dzielnie bh .Barbara z Gorzowa bh.Helena ,bh.Zbigniew ,bhMirosław , Syamananda P,Nisanta mataji,Rasa Tatva P.
Dziekuje za harinam prowadzacemu Gourandze Prabhu .
wielkie dzieki Ramesvarowi Prabhu za reklame oraz opieke nad całoscią oraz gośćmi.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 17 wrz 2008, o 22:03 
Sponsorzy

Drodzy Bhaktowie.
Ja tez bardzo dziekuje szczegolnie Ramesvarowi Pr (Drogi ramesvar'ji,dziekuje za fale entuzjazmu i niezawodne Towarzystwo w "maratonie" do Kryszny,po ulicach z piesnią na ustach Bardzo jestem Ci wdzieczny za osobiste zaangazowanie.)
Bardzo dziekuje Janesvarowi rowniez za Niezawodne Towarzystwo w Harinamach, za stałosc i entuzjazm, Oczywiscie Dvarakacyuta Pr za wszystko ,szczegolnie za to jak pokazujesz nam wszystkim jak nie byc zazdrosnym , jak byc slugą sługi. Kryszna mowi w bhagavad-gicie,apropos wyzeczenia. .....są rowniez tacy ktorzy zyją na zewnątrz (z rodziną) jednak ich wszystkie czynnosci oraz owoce tych czynow są ofiarowane Mnie(Krysznie-Bogu)
Kryszna mowi ze taka osoba takze jest doskonalym transcendentalistą .jak Srila Prabhupada mowil ze taka osoba zyjąca w taki sposob juz jest saniasinem,gdyz znakomicie rozumie swoją sytuacje ,to ze wszystko co ma pochodzi od Pana i nie Trwoni tej energi na własne zadawalanie zmysłow.
Sri Prahlad Maharaja,teskni za osobami ktore angazuja sie w słuzbe dla Pana, swoją mową,cialem i umyslem.
Nie wątpie ze Dvaraka ,czy Ramesvar są wlasnie,czy stają sie takimi Bhaktami.
Dziekuje za cudowne Towarzystwo,chwile z wami na ulicach są wspaniałym przezyciem i duzym sposobem na to by szlifowac swoj charakter.
Jeszcze raz poklony.dla was wszystkich tych ktorych wspomnialem i tych ktorych wymienił Dvarakacyuta Pr.
wasz wdzieczny sługa:-)

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1