Teraz jest 28 lip 2026, o 20:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Pomoc dla Bhn.Ani - PILNE !!!
PostNapisane: 5 mar 2010, o 12:27 
Morderator

prosimy o pozostawienie komentarzy do artykułu http://www.harinam.pl/yatra,396,pomoc-d ... pilne.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Pomoc dla Bhn.Ani - PILNE !!!
PostNapisane: 5 mar 2010, o 15:47 
Morderator

Załatwienie formalności nie jest problemem, a może pomóc naprawdę dużo wystarczy w wpisać to tak

Obrazek

Jak mnie się to udało to uda się każdemu :lol:

Ania i Sławek to bardzo niezwykłe osoby.Ania mimo swojej choroby jest jak to mówi o sobie niepoprawną optymistką zawsze uśmiechnięta. Jeszce jedną rzeczą która chce powiedzieć o Ani to to, że jest Ona niezwykle świadomą Kryszny osobą, ma ogromne doświadczenie życiowe i wiele się od niej można nauczyć.

Jestem pełen uznania dla jej determinacji i woli walki.Gdy spotkaliśmy się na Farmie w Gaura Purnimę Ania cały czas się usmiachała nie dało się wyczuć, ze jest chora, powiedziała, że każdy dzień jest dla niej ważny i chce rozwijać się duchowo tak mocno jak się da. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie Towarzystwo takich wielbicieli uskrzydla przez samo w nim przebywanie.Takie osoby jak Ania znają wartość życia i to jest ogromnie inspirujące i bardzo rzadkie w tym świecie.

pozdrowienia z Jawora

Może ktoś z tego Forum mógłby coś więcej napisać o tych niezwykłych osobach ?

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 5 mar 2010, o 23:16 

Ja mógłbym dużo dobrego napisać :) Powiem jednak tylko tyle, że jutro jedziemy do Anki i Sławka - wprosiliśmy się na obiad - a co ;)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 15 mar 2010, o 16:38 

Haribol Drodzy Bhaktowie!!!
Wszelka chwała Srila Prabhupadzie!!!!
Piszę dopiero teraz bo ogrom zajęć związanych z naszym apelem trochę "pożerało" mój czas. Bardzo dziękuje za wspólne Towarzystwo Arjuno Tobie, Twojej zoneczce Asi i wielbicielom z Rumii oraz mozliwość ugoszczenia Was prasadam :) Jesteście również dla nas źródłem inspiracji wszelakiej. Dziekuje za wszelkie inspirujące i motywujące rozmowy, za dodanie otuchy do dalszego działania, Dziekuje Premadanie mataji za "wyprasowanie" pognicionego jeszcze umysłu :) i wszystkie wspólne i ciepłe rozmowy i spotkania. Dziekuję Ci Madhavo i Twojej żoneczce za wszystko!!!! Dziękuje wszystkim wspierających naszą akcje/apel DOBRO POWRACA !!!!! Wszystko to przybrało niewyobrażalny dla mnie obrót i chyba mnie przerosło. Łzy wzruszenia czasem powodują uświadomienie jak ogromną moc ma towarzystwo po prostu DOBRYCH LUDZI :) Działamy cały czas. Udało nam sie dzięki przyjacielowi zakup leku po niższej cenie około 7 tys. w Polsce zawsze to coś!!! Również mam w planach na razie (a z chęcia i podjęciem działań u mnie nie problem) zgłebienia kolejnej metody alternatywnego leczenia z wykorzystaniem świadomości i mocy energii :) oraz innych, które do tej pory nie wyprobawaliśmy. I mam ogromne wsparcie męża i akceptację więc nic tylko działać :) DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM NIEZMIERNIE I PRZEOGROMNIE I DZIELE SIE Z WAMI MOJĄ OPTYMISTYCZNĄ ENERGIĄ !!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie. I tych co mnie znaja i co nie znają. CHcialam podziekowac również z wymienieniem wszystkich darczyńców ale nie wiem czy ktoś by sobie tego życzył (dane z Imienia i nazwiska) ale dziekuje. Nawet jesli ktos mnie nie zna osobiscie zachecam do poznaniaa bo czasem jestem gościem na wroclawskich i farmowych festiwalach :) Z wyrazami ogromnej wdzieczności Wasza sługa Ania

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 20 mar 2011, o 11:10 

Hare Kryszna wszystkim bhaktom/forumowiczom,
Z racji niepomyślnych wieści odnośnie powodzenia kolejnej operacji, która byłaby "zbyt ryzykowna i heroiczna" (widocznie taka jest tez wola Pana Gaurangi, której się poddaję ufając bezgranicznie Panu Krysznie)swój umysł pragnę skupić tylko na jeszcze głębszej służbie oddania i zaległym spełnianiu pragnień duchowych i korzystać w miarę moich możliwości z towarzystwa wielbicieli. Dlatego jedyną drogą z jakiej możemy już skorzystać jest dożylne podawanie cytostatyków, które stabilizują mój dotychczasowy stan procesu nowotworowego lub zatrzymują odżywianie nowotworu jak lek Avastin, na który nadal zbieramy lakszmi. Jeśli jeszcze ociągacie się z rozliczeniem z podatku w zeznaniu rocznym to prosimy o pamiętanie o nas i wsparcie naszego apelu DOBRO POWRACA www.gieniu.webd.pl/1procent lub prześlijcie ten link innym spóźnialskim (również właścicielom firm, przedsiębiorcom itp) a jeśli już się rozliczyliście to pamiętajcie o mnie w przyszłym roku bo zamierzam do niego dożyć! Na stronie jest również nasze rozliczenie z lakszmi otrzymanej z zeszłorocznej akcji bo uważamy, że ważne aby darczyńcy mieli świadomość, co się stało z ich przekazanymi pieniążkami.
Aktualnie nie jestem już w stanie korzystać z naturalnych metod leczenia ze względu na niemożność przyjmowania niczego w formie pokarmów i płynów doustnie. Jestem żywiona tylko dzięki medycynie konwencjonalnej pozajelitowo i nawadniana dożylnie. Jednak nadal z czego mogę to korzystam z metod naturalnych, niekonwencjonalnych jak np. w ten weekend jestem na terapii bioenergoterapeutycznej :) Wczoraj w warunkach naszego domowego ogniska przygotowaliśmy skromną ucztę Panu Gaurandze i z tej okazji wszystkim przesyłam spóźnione życzenia wszelkich Łask Pana Gaurangi!!! I smacznego celebrowania dzisiejszego Dnia Bezmięsnego :) który jest każdym naturalnym codziennym dniem w naszej służbie Panu Krysznie :) Wasza sługa Ania

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 20 mar 2011, o 13:37 
Sponsorzy

Aniu choć nie wiele mozemy Ci ofiarować.na pewno marzymy o tym by sie znowu spotkac,o co bez przerwy modlimy sie. Cała nasza rodzinka.
Usciski dla Sławka :D

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1