Teraz jest 28 lip 2026, o 20:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowy klip i projekt muzyczny bhaktów z Jawora
PostNapisane: 26 lip 2009, o 13:01 
Morderator

Prosimy o pozostawienie komentarzy do artykułu http://www.harinam.pl/yatra,330,nowy-kl ... awora.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Nowy klip i projekt muzyczny bhaktów z Jawora
PostNapisane: 26 lip 2009, o 17:09 

Bardzo fajny projekt,Madhava masz naprawde swietny wokal...

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 27 lip 2009, o 10:10 

poprostu super tekst:-)
Bardzo podoba mi sie twoje podejście do Świadomości Kryszna Madhavo....

"""Widzę świadomość Kryszny bardzo szeroko, świadomość Kryszny to dla mnie nie tylko Mahamantra i ładnie namalowany tilak. Świadomość Kryszny to, to jakim staram się być człowiekiem, to jak staram się widzieć innych, to co staram się dzięki temu co doświadczam każdego dnia zrozumieć itd"""

myslę podobnie i uważam, że aby być dobrym bhaktą trzeba być przede wszystkim dobrym człowiekiem w szerokim tego słowa znaczeniu:-)

pozdrawiam
Vraja priya

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 28 lip 2009, o 17:13 
Sponsorzy

Przede wszystkim Madhavo gratulacje,w jaworze jest ten luxus ze tam kazdy "rzezbi" muzycznie i łatwiej sie zejsc i pozytywnych wibracji naprodukowac.
S P O K O! ! ! !klimacik:-)
z mistycznych zjawisk zauwazyłem ze zniknełes na teledysku w pewnym momecie :-) mi sie tylko udało raz lewitowac podczas wykladu na pr.otwartym,a tu prosze:-) kroczek dalej:-)
Shanti ,Karolinka i madhav Fajny kawałek .dzieki!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 29 lip 2009, o 17:58 

Dzięki za pozdrowienia! Madhava zapomniałeś powiedzieć, że na płycie Ga-Ga-ŻZ też udzielasz swojego glosu ;) Milo widzieć i słyszeć działania bhaktów na gruncie muzyczno wizualnym. Szkoda że składu koncertowego nie ma jeszcze. Na pewno fajnie byłoby gdybyście wystąpili na tegorocznym Woodstocku. Im więcej różnorodności na bhaktowej scenie tym większa szansa, że coraz więcej młodych ludzi doceni ten ruch. Śrila Prabhupada w początkach swojego nauczania na Zachodzie kierował je właśnie do młodych ludzi związanych z ruchem hippisowskim. My również kierujemy swój przekaz do podobnych osób. Myślę, że ważne jest by myśleć w jaki sposób wykorzystać potencjał jaki drzemie w dźwiękowej wibracji.

Również pozdrawiam i powodzenia życzę.

Ps. Dobrze że są te wywiady tu z Wami inaczej pewnie nie dowiedzialbym się że uczestniczę w Twoim projekcie :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 29 lip 2009, o 23:26 
Morderator

madhumangal napisał(a):
Ps. Dobrze że są te wywiady tu z Wami inaczej pewnie nie dowiedziałbym się że uczestniczę w Twoim projekcie :)

To nie jest projekt, to pozbierane ścieżki, które Shanti składa w całość a o tym numerze przecież rozmawialiśmy kilka razy i wydawało się, że się dogadaliśmy i się zgodziłeś,że możemy zrobić ten remix ? Nie jest jeszcze skończony to Ci go nie podrzucaliśmy do autoryzacji :). Jak będzie skończony to pierwszy go dostaniesz do przesłuchania, takie były założenia. Czasowo to jeszcze może jednak trochę potrwać, bo nikomu się nigdzie nie spieszy, a ten klip to spontan był na maxa.

Przy okazji rozmowy z Rameśvarem wspomniałem tylko, że na tym materiale pojawią bliskie nam osoby, z którymi spotkania muzyczne zaowocowały czymś konstruktywnym. Na samym początku rozmowy powiedziałem, że to nie jest projekt muzyczny. Po prostu szkoda, żeby to zginęło bo wydaje mi się, że ma klimat, i szkoda pokasować te ścieżki wiec stad pomysł by zebrać to wszystko.

Sory jeśli poczułeś się pominięty na pewno nie było to celem Shantiego a tym bardziej moim, myślałem ze temat już przegadaliśmy dlatego pozwoliłem sobie powiedzieć, że ten "składak" będzie zawierał też produkcje, w którym udzielasz się osobiście, ale fakt mogłem zapytać czy mogę to zrobić, nauczony doświadczeniem postanawiam poprawę i przepraszam :)

PS. poza tym dzięki za miłe słowa, mam nadzieje ze jeszcze nie raz na wspólnej scenie się spotkamy czego bym sobie życzył. Pozdro i sory raz jeszcze za zamieszanie wynikające bardziej z zawirowania komunikacyjnego niż ze złych intencji.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 13 sie 2009, o 09:03 

tejk it izi mejt ;)! Ciesze sie bardzo że bede uczestniczyl. Cieszę sie również z tego, że ten projekt nabiera rozpędu. Oczywiscie ze na ten temat rozmawialismy. Po prostu z tego wywiadu dowiedzialem pod jakim szyldem bedzie sie to dzialo. To raczej ja sory za zawirowania komunikacyjne. Powodzenia! Już z niecierpliwoscią czekam na album.

Pozdro z nad morza!

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1