mala napisał(a):
Oj czemu od razu tak ostro na privie??!! Nie jestem tak czesto na necie dopiero teraz zajrzalam na harinam. A na priva to wogole nie zagladalam az do dzis, niestety nie wiem czy dostales moja wiadomosc, jak to mowila moja bliska przyjaciolka troche techniki i sie gubie... Przepraszam ale nie znam sie na tych wszytkich technicznych rzeczach o ktorych wspomniales myslalam bardziej o linkach na strony gdzie ewentualnie mozna by znalezc cos do sciagniecia. Ale nie martw sie poradze sobie i nie zjmuj sobie juz moja prosba glowy...
Trzeba była zapytać na privie, a nie kompromitujesz mnie tutaj, na publicznym. Jeśli było "ostro", i jeśli decydujesz się o tym wspomnieć wobec wszystkich, to winnaś mnie zacytować.
Piszesz: "Nie jestem tak czesto na necie dopiero teraz zajrzalam na harinam." Jesteś tego pewna? Widać na Twoim profilu, kiedy były ostatnie logowania - pominę milczeniem, bo sprawdzałem.
Skoro zwyczajowo nie zaglądasz na priva, to PO PROSTU wyłącz wiadomości priva. Nie każdy ma ochotę na zabawę, zwłaszcza, że starałem się naprawdę pomóc.
Co do linków - nie mam obowiązku podawania ich na publicznym. A jeśli wysyłam materiał, który jest moją prywatną własnością, to tym bardziej kontaktuję się poprzez PW.
Nie poruszałem na PW niczego nowatorskiego jeśli o technikę chodzi. Zapytałem, jakie masz możliwości pobierania, i czy wolisz zrzucać film jako całość, bądź w częściach (portale typu rapidshare). Nihil Novi. Nie wiesz - zapytaj.