Teraz jest 28 lip 2026, o 22:47

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: siła błogosławieństwa
PostNapisane: 3 wrz 2009, o 21:04 
Sponsorzy

Hare Krsna!
...Całym sercem pragnę podziękować wszystkim wielbicielom którzy wczoraj obdarzyli mojego syna Mikołaja swoim błogosławieństwem i tym samym przyczynili się do spokojnego przebiegu badania jakiemu został poddany. Nie bałam się wyniku badania, tzn tego co mogę usłyszeć, bałam się przebiegu i ewentualnych następstw jakie niesie za sobą narkoza u małego dziecka. On i bez tego już wiele doświadczył
Dlaczego dziękuję na forum? ...ponieważ świadomość że w takiej chwili nie jestem sama, że wspierają mnie pomimo własnych codziennych obowiązków inni wielbiciele- świadomość ta dała mi siłę i wiarę że będzie dobrze,że Krsna jest z nami, a Pan Nrisimhadeva czuwa nad moim synem. Dziękuję na forum, bowiem nie ma słów,gestów które wyrażą moją wdzięczność za otrzymane błogosławieństwa.
Jestem Wam wszystkim bardzo wdzięczna i modlę się do lotosowych stóp Pana Krsny o łaskę i błogosłwieństwo spełnienia waszych pragnień.
wasza sługa
Ekangi Radha dd

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: siła błogosławieństwa
PostNapisane: 4 wrz 2009, o 19:54 
Sponsorzy

Dzisiaj przeczytałem w 11cato ze doskonały jogin (jak mowi Kryszna do Udhavy)
Ktory medytuje o tym iz wszystkio co dzieje sie dzieje sie z woli mojego pragnienia,ktory ufa.
wtedy bez wątpienia i jego wszystkie pragnienia i cele bedą spełnione.

Ostatnio sami przechodzilismy stres związany z chorobami naszego najmłodszego synka(ishana) przez tydzien w szpitalu.
serce peka gdy widzi sie yle welflonow w ciałach(rączkach-zylach) małych dzieci. Ale własnie swiadomosc i zauanie krysznie-Bogu ze to co nas dotyka jest naprawde dla nas dobre ,choc czesto nie zrozumiale i nie przyjemne dla zmysłow ,umysłu.
w koncowym rozrachunky zwykle ,dla wielbiciela konczy sie to wielką pomyslnoscia i Błogosławienstwem.
Zyczymy wam duzo siły i tolerancji i doswiadczenia ,ktorym bedziecie sie mogli dzielic z nami,na roznym etapie naszych grihasta - "rozrywek"
Jak mowią perły rodzą sie w Bolu.
wszelkiej ochrony i wielu wspolniych iszczesliwych rodzinnych chwil w zdrowiu i dobrej radosnej swiadomosci Kryszny.
Gaurangaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1