Divya-kiśori dasi napisał(a):
Juz czekamy na relacje, i z programu w Wolowie tez

Pozdrawiamy i trzymamy za Was kciuki!
Ja tez czekam na relacje programu z Wołowa,
Oczywiscie ja tam ,bylem ,jadlem ,piłem i mowilem,ale Ciekawi mnie kto wytezy swoje pioro.
ze swojej strony powiem ze byl to nie wielki program,bo moze przyszlo 30,40 osob,(Cjhociaz porownując frekfencje w kosciolach katolickich w Hollandi no to mysle ze byla to roczna ilosc osob ktora tam odwiedza chrzescijanskie swiątynie

)
Bylo kilka zabawnych zdarzen i osob ,Jeden pan Andrzej To plakal przez cały czas Trwania Bhajanu

a potem powiedzial mi wszysko mi sie bardzo podobało.
naprawde ciekawe jest to ze nie zaleznie od Frekfencji Kryszna docenia wysilek i odwzajemnia sie potem ,w taki codowny sposob ze usmiechy z Twarzy bhaktow nie schodzą.Satysfakcja w sercu jest nie porownywalna do zadnego innego doswiadczenia w tym swiecie.
Do tego Nishanta lila Mataji i RasaTatva Pr ukrecili takie Prasadam,ze naprawede dawno tak smacznych potraw na taką ilosc Ludzi nie jadlem.Wydaje sie ze Mataji osiąga sidhi(doskonalosc) w tej dziedzinie sluzby dla Pana gaurasundara. A Ranmesvar Prabhu dał taki popis podczas Bhajaniku na Mrdandze ze nap[rawde mnie mile zaskoczył Bardzo mile. Wiadomo nasz głowny koordynator i sponsor DvarakaCyuta Pr przygrywal nam na scenie na swym Klarnecie i powiem szczerze takich solowek to niesłyszalem,poza tym pewnie znowu uzbieral mnostwo przemilych opinii na nasz (iskcon-u)temat ,jak i adresow od ludzi.A na koniec podarowal wielu bhaktom po sloju miodu,w podziece za wszpolnie ubijany nektar niesmiertelnosci

To Ci waisznawa Hari Bolo Niech nam zyje nasz Dvaraka ,co go kocha juz poł swiata
Jednym z najslodszych ponktow na naszym festivaliku byl ,oczywiscie teatr pt" Zycie przed narodzinami" oczywiscie w wykonaniu Malej Klary,Sity i kisiori. Ludzie klaskali naprawde szczerze.
Oczywiscie niezawiosły Mataji Roma,Vraja Priya ,Vadanya Lila i Mandakini, spiwejąco rozdawały Mahamantre,ze szystkimi na scenie .
To byl nektar,no i poraz pierwszy Cale to nasze ofiarowanie przyjmowala nasza nowa Wałbrzyska Panca Tattva (Vadaya lili M) wraz z Przepieknymi Gaura Nitay Ramesvara Prabhu.
,No Harinam wyszedł sredni,bo bylo zimno i palce i rece kostnialy na amen

ale jakos dalismy radheeeeeee! ! ! ! !
Czy ja wlasnie napisalem streszczenie????