Brajasundari napisał(a):
Madhavcaran napisał(a):
Czy w temacie miało być "o" czy "do" Purnaprajni Prabhu?

He, he pierwotnie tak było, ale mam posutą kalawiature z laptopie i musze korzystac albo z programowej albo z zewnetrznej, co czasem bywa trudne w polowych warunkach.
Ale w sumie to chyba lepiej że jest jak jest, bo to własciwie chodzi o to żeby wyjasnic innym osobom, które mogły odnieść wrażenie, że robie z Purnapragji Prabhu "czarny charakter" i ewentualne naprostowanie tego, bo prywatnie wyjasniłam Prabhu, ze wcale mi nie chodziło o jakaś osobistą animozję
To ze Ow Prabhu to czarny charakter ,to my juz dawno wiemy. He he Gagatek.czarny niczym perła kaustubha ,na piersi Kryszny:-),a jak lsni w blasku jego elokwencji ze joj
Kochani.....Ale O co chodzi??????:-)
Wydaje sie ze i jedno i drugie doświadczenie nie musi sie eliminowac.
Tzn byc sprzeczne.
Wiemy jak jest miedzy nami sąsiadami,w europie,wiemy jakie mamy przywary,wiemy tez ze z kobietami trzeba uwazac,by poczuły sie docenione i dbane,zainspirowane.Ze trzeba wiecej czsu im poswiecic.
Choc doceniam Sacinandane Maharaja i nie kwestionuje jego zaawansowania i niebywałej atrakcji do swietego imienia,
to poprostu jest to jeden z wojkow-duchowych z ktorym nie mam relacji i nie czuje bym jej potrzebował,co nie znaczy ze jesli taka sposobnosc bedzie bym ją mogł nawiązac i poznac blizej owego zaawansowanego bhakte ,to ze skorzystam.
Nie wszyscy muszą tolerowac polskie ułomnosci, tak jak nie wszyscy bhaktowie -Mistrzowie duchowi ,muszą nas inspirowac. Kazdy ma swoj nastroj i dla tego jest tyle laski w postaci tak wielu Guru's by kazdy mogł trafic na swego. Oto łaska Sri Radheeeeeeee!