Teraz jest 28 lip 2026, o 22:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Prośba o modlitwę
PostNapisane: 24 wrz 2008, o 21:28 
Sponsorzy

Drodzy Waisznawowie,
Dzisiaj wieczorem otrzymałem wiadomość od Haliny z Zawiercia, mamy Mariusza, z którymi zaprzyjaźniłem się w czasie tegorocznego Festiwalu Nama Hatta w Czarnowie, że Mariusz kilka dni temu, opóścił ciało w szpitalu z powodu choroby. W imieniu Haliny proszę o wsparcie modlitwą, Wasz sługa Dvarakacyuta dasa.

Ostatnio edytowano 27 wrz 2008, o 08:29 przez Dvarakacyuta dasa, łącznie edytowano 1 raz

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Prośba o modlitwę
PostNapisane: 25 wrz 2008, o 09:24 
Morderator

..ktos jest, a za chwile go nie ma....juz w tym ciele...pomimo szerokiej wiedzy fizlozoficznej bedacej podstawa naszej filozofii, nie jest latwo przyjac do wiadomosci czyjes odejscie...ostatnio ogladałem zdjecia i natrafiłem na zdjecia bh.Janusza. Az trudno uwierzyc, ze Janusz jest juz gdzie indziej i w inny sposób słuzy Krysznie.... A co do Mariusza Kryszna ma go juz na oku teraz bedzie juz tylko lepiej.

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Prośba o modlitwę
PostNapisane: 26 wrz 2008, o 16:22 
Sponsorzy

Hari Bolo!
Oczywiscie rowniez dolanczam sie do slow Madhavy,Oraz podzielam poglądy ze Bh.Mariusz z pewnoscią bedzie blizej Kryszny i sluzby dla Niego. Na pocieszenie dla strapionych,tzn Mamy Maiusza Haliny powiem tylko Tyle.
Ze na początku kiedy Kryszna upatrzy sobie kogos ,zabiera mu cos (pozornie) wszystko co najdrozsze,ale potem zaraz daje siebie.Czego zycze :wink:
Jest to tematem do głebszej dyskusji ,co szczesciem jest dla Karmich,gianich ,czy bhakti yoginow.
ale podsumowując to wszystko ,napisze cos co wielokrotnie juz powtarzałem. Perły rodzą sie w Bolu.
w tych szczegolnych dniach ,rozłąki i Bolu. zycze by ta sytuacja otworzyla nam ,a szczegolnie bliskim mariusza oczy.Jest taki powiedzenie.
......Umarli otwierają oczy zywym. Z serca Kochani, zycze tego bysmy wszycy otrzymywali łaske od Pana ktory jest w sercu i w takich jakze ciezkich sytuacjach mogli z łatwoscią podpoządkowac sie woli Pana i temu co nas spotyka. Bo (kto chce niech wierzy :wink: ) wszystko co dostajemy jest dla nas najleprze i tylko poto bysmy podniesli szczerze swoje rece w gore i głosno wolali o pomoc ze łzami w oczach. G A U R A N G A A A A A A A A A A A A A :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1