vadanka napisał(a):
Każdy ma swoje gusta i guściki prawda. Mi tam się podoba nawet klipek. Myśle że ważne jest to aby SK docierała różnymi kanałami do ludzi , a może ktoś słuchając tej piosenki pomyśli sobie hm co tak naprawde znaczą te słowa i gdzie to moge przeczytac a ci fajni ziomale pojade do nich pogadać

Tak jak napisałeś Madhava tacy jesteście a sądze że w bakti yoge szczerość jest najważniejsza bo Krsna szybko pokazuje nam nasze ułudy

Gaurangaaaa!!!!!
Swiete słowa siostro

podpisuje sie pod twymi slowami wszystkimi konczynami

Bo przeciez tak jak programy są robione dla gosci z zewnątrz tak i Klipik moze byc zmontowany dla konkretnych odbiorcow.
Czasem dla potrzeb nauczania ,uczniowie Prabhupada ubierali sie w garnitury. Wiec czasem Garnitur,czasem dhoti,a czasem dredy i luzne galoty ,ciemne okulary i bajera

. Ja tam jestem pod wrazeniem ,a szczegolnie tego ze szanti zaangazowal naszego ulubionego bzika z jawora i pare innych wspanialych osob. POklony za to dla waszej formacji,dzieki ktorej w tej materialnej ubikacji ,znajdujemy troszke szczerosci,szczescia i racji (sorki za rym,ale po tym klipie.z uszu leci dym......

)