Ta opinia jest dowodem nato ze Hari Nama! - swiete imie, jest czyms co dotyka bezposrednio zywej istoty ,jest tym ktory bezposrednio tnie Fałszywe koncepcje ja i moje,falszywego ego,falszywych tkzw religijnych doktryn i koncepcji. Swiete imie jest tym co naprawede usowa wszelkie roznice i pokazuje ze wszyscy jestesmy dziecmi tego samego ojca. Swiadomosc Kryszny wlasnie dlatego jest nazywana religią wszystkich religii,bo pokazuje nam naprawde nasz wlasciwy związek z kryszną i jego energiami,czy innymi osobami. Wystarczy wyjsc na zewnątrz i z radoscią otworzyc sie na dzisiejsze rozrywki Pana Caitanji. W tym wieku Kali wydaje sie ze faktycznie niema innej bardziej skutecznej alternatywy by pogodzic ze sobą wszystkich i wszystko ,jak tylko Swiete imie.
Dziekuje wszystkim za to ze tak entuzjastycznie wspogaliscie mnie w tym publicznym intonowaniu,bez was bylo by to niemozliwe. W jednosci sila
Dziekuje za te opinie,to jest wielki skarb ,(opinia osoby postronnej),oraz dowod ze ten proces dziala.A swiete imie nie jest rozne od Kryszny!
Wasz sługa!